» Melodie curenta: savage genius feat. - Maze - Maze :: In emisie: DJ Yuriko Vezi pagina de Facebook Kaen no Ongaku
Home Staff Program Online cu DJ-ul Forum Chat KNO Shop
 » Kaen no Ongaku ~ Anime Radio Station :: Forums :: Fan Fiction << Previous thread | Next thread >>

» Truly Brotherhood

Go to page   <<      
Author
.....neko....cred....

Registered Member #182

Obiectele membrului

Back to top
Mon Aug 23 2010, 07:25PM

*jumps and hug you* ma bucur ca-ti place,m-am straduit sa-l fac cand netu nu mergea:))

AnGeLuTzu
^^ Number 1 Fan ^^

Registered Member #237

Obiectele membrului

Back to top
Mon Aug 23 2010, 08:10PM

arigatou :X

Real Anime ^_^
PinkSeira

Registered Member #178

Obiectele membrului

Back to top
Mon Aug 23 2010, 10:02PM

asa....am citit-o si eu. deci.......................II SUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEER FAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eu cand am citit ca ai pus si partea a treia ma gandeam la altceva:))(aoleu,incep sa devinn hiperactiva.cn sa-mi dea o palmaO_O) dar in fine.........partea asta ii cea mai buna dintre toateXD imagineaza-ti ce fain ar fi sa fie un animeXD as fi fanu nr 1@-) ok deci mai bine ma opresc ca de nu o iau raznaX-X OYASUMI NASAI^w^

da! sunt PinkSeira de pe wonderland online,PinkSeira de pe stardoll si PinkSeira de pe desenatori.ro.conntul meu pe youtube este:http://www.youtube.com/user/RosePearlVoice?feature=mhw5

Leny-chan
.....neko....cred....

Registered Member #182

Obiectele membrului

Back to top
Tue Aug 24 2010, 02:15PM

*o pocneste pe Ada*yeah Ada,thanks...si nup,partea asta a fost obiligat-fortat amuzanta...in partea a 4a POATE pun si ceva mai...iin stilul meu...stii tu la ce ma refer:))

PinkSeira

Registered Member #178

Obiectele membrului

Back to top
Thu Aug 26 2010, 09:30PM

bineinteles ca stiu la ce te referi:)) ar fi culmea sa nu pui cv "in stilu tau" ca sa zic asa si nu altcumva=)) app cand pui partea a-4-a?:> ca deja is curioasa

da! sunt PinkSeira de pe wonderland online,PinkSeira de pe stardoll si PinkSeira de pe desenatori.ro.conntul meu pe youtube este:http://www.youtube.com/user/RosePearlVoice?feature=mhw5

Leny-chan
.....neko....cred....

Registered Member #182

Obiectele membrului

Back to top
Fri Aug 27 2010, 10:40AM

Ehem....habar n-am cand o s-o pun,ca n-am nici o idee >,<...dar vad eu ce idei imi vin dupa amiaza asta

Go to page   <<      
 » Moderators: kyo, Rammy, Mi-chan, Lulu-chan, Sari, Dawl

Jump:     Back to top

Copyright © Kaen no Ongaku 2010