|
» Honey & Clover
| Hellsing11 Evil inc.
Registered Member #148Joined: Sun Mar 14 2010, 09:44AM Posts: 157 Obiectele membrului
Back to top | | | | Thu Jul 29 2010, 03:10PM | | | | mai ce pot sa zic despre el......il mai urmaresc pe animax cand sunt brain dead ,destul de kawaii ma enerveaza mortul ala ce este in limba dupa Hagu si nu este in stare sa spuna nimic .... dar mai ales celalalt cu ochelari care este super in love de trepiedul ala uman,aia ce a suferit ceva accident pentru care lucreaza ,mai las bate sai intre mintile in cap ....ce fraer
|
Nu dispera ....tot deauna vine ceva mai rau ex:  | | | | |
| Yura-Chan Registered Member #49Joined: Thu Sep 03 2009, 07:16PM Posts: 31 Obiectele membrului
Back to top | | | | Wed Aug 04 2010, 10:06PM | | | | OMG <333 H&C. Pure awesomeness <3 Eu am vazut ambele sezoane intr-o saptamana.. Addicting, ya know? :-? Aaanyway:
SPOILERS FTW <3
Grafica e foarte kawaii. Mi-a placut foarte mult <3 Povestea e foarte draguta. Imi place foarte mult. DESI ma enerveaza cu Takumi NU E CU AYUMI. i men..sheesh..mai bine se duce la o tanti in varsta, huh? Ok..era alegerea lui... DAR GOD HOW?! Desi...prefer NomiyaxAyumi :-? And and..Nu-mi place MoritaxHagu... YUUTAxHAGU FTW <333333 Ok...am deviat subiectul ahahah.... Deci, revin. imi place ca prezinta o chestie destul de reala. Adica, cel mia probabil s-a intamplat ceva de genul, rite? Personajele...AYUMI FTW <333 YUUTA FTW <3 MORITA FTW <3 God, they are awesome. AND AND AND AYUMI....se imbraca genial <3 e atat de draguta cand e beata <3 and and and awww....love them.
10 10 10 10. Merita vizionat for sure <3
|
center] [/center]
Rainen no imagoro ni wa Donna watashi ga ite... Donna kimi ga iru no kana... | | | | |
| » Moderators: kyo, Rammy, Mi-chan, Lulu-chan, Sari, Dawl |
|
|
| |