» Melodie curenta: Kazuki Kato - Single - Easy Go :: In emisie: DJ Yuriko Vezi pagina de Facebook Kaen no Ongaku
Home Staff Program Online cu DJ-ul Forum Chat KNO Shop
 » Kaen no Ongaku ~ Anime Radio Station :: Forums :: Discutii Anime << Previous thread | Next thread >>

» Honey & Clover

Author
Don't Mess With The Cuteness!

Obiectele membrului

Back to top
Thu Jul 29 2010, 01:56PM Print View

Takemoto Yuuta, Mayama Takumi, and Morita Shinobu are college students who share the small apartment. Even though they live in poverty, the three of them are able to obtain pleasure through small things in life. The story follows these characters' life stories as poor college students, as well as their love lives when a short but talented 18 year old girl called Hanamoto Hagumi appears.

Feel the music!

Hellsing11
Evil inc.

Registered Member #148

Obiectele membrului

Back to top
Thu Jul 29 2010, 03:10PM

mai ce pot sa zic despre el......il mai urmaresc pe animax cand sunt brain dead ,destul de kawaii
ma enerveaza mortul ala ce este in limba dupa Hagu si nu este in stare sa spuna nimic .... dar mai ales celalalt cu ochelari care este super in love de trepiedul ala uman,aia ce a suferit ceva accident pentru care lucreaza ,mai las bate sai intre mintile in cap ....ce fraer

Nu dispera ....tot deauna vine ceva mai rau
ex:
Yura-Chan

Registered Member #49

Obiectele membrului

Back to top
Wed Aug 04 2010, 10:06PM

OMG <333 H&C. Pure awesomeness <3 Eu am vazut ambele sezoane intr-o saptamana.. Addicting, ya know? :-? Aaanyway:

SPOILERS FTW <3

Grafica e foarte kawaii. Mi-a placut foarte mult <3
Povestea e foarte draguta. Imi place foarte mult. DESI ma enerveaza cu Takumi NU E CU AYUMI. i men..sheesh..mai bine se duce la o tanti in varsta, huh? Ok..era alegerea lui... DAR GOD HOW?! Desi...prefer NomiyaxAyumi :-? And and..Nu-mi place MoritaxHagu... YUUTAxHAGU FTW <333333 Ok...am deviat subiectul ahahah.... Deci, revin. imi place ca prezinta o chestie destul de reala. Adica, cel mia probabil s-a intamplat ceva de genul, rite?
Personajele...AYUMI FTW <333 YUUTA FTW <3 MORITA FTW <3 God, they are awesome. AND AND AND AYUMI....se imbraca genial <3 e atat de draguta cand e beata <3 and and and awww....love them.

10 10 10 10. Merita vizionat for sure <3

center][/center]

Rainen no imagoro ni wa
Donna watashi ga ite...
Donna kimi ga iru no kana...

» Moderators: kyo, Rammy, Mi-chan, Lulu-chan, Sari, Dawl

Jump:     Back to top

Copyright © Kaen no Ongaku 2010